YRITYKSESTÄ

On nautinto katsella, miten itse kylvetystä siemenestä itää taimi tai kukkasipulista kasvaa kaunis kukka, miten puutarhan peittää värikäs kukkameri tai voit ruokapöydässä nauttia itse kasvattamaasi puutarhan satoa.
Se on elämisen iloa yhdessä luonnon kanssa!

Olemme puutarhanhoitoyritys Horticom, jonka tuotteet ovat edustettuina lähes kaikissa Viron suurimmissa ja pienemmissä kaupoissa. Meidän taimiamme, puutarhanhoitotuotteitamme, puutarhatyökalujamme ja tietojamme käyttävät Viron suurimmat kasvinkasvattajat. Meillä on Virossa kaksi suurta varastoa. Olemme 25 vuotta kasvaneet Virossa yhdessä puutarhan ystävien kanssa ja tulleet Baltian suurimmaksi puutarhanhoitotuotteiden tukkumyyntiliikkeeksi.

Horticomin työyhteisössä on yli 50 asiantuntijaa, jotka päivittäin työskentelevät sen nimissä, että Viron elämä olisi vihreämpää, Viron puutarhat, parvekkeet ja kadut olisivat kauniisti viherrakennettuja, että nauttisimme terveellisempää ja puhtaampaa Virossa kasvatettua ruokaa, että siirtäisimme sukupolvesta toiseen puutarhanhoidon perinteitä ja arvostaisimme puutarhanhoitoa.

Olemme luoneet puutarhanhoidosta kiinnostuneille verkkoympäristön Puutarhuri24.fi, jotta jokaisella puutarhan ystävällä ja koti- ja parvekepuutarhurilla olisi helpompi mahdollisuus ostaa laadukkaita ja ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja puutarha- ja kodin tuotteita kansainvälisesti arvostetuilta tavaramerkeiltä. Tämä on ympäristö, jossa asiantuntijamme jakavat postituksillaan vuosien aikana kerättyjä suosituksia, neuvoja ja vinkkejä kasvien kasvattamisesta ja hoitamisesta, puutarhan perustamisesta ja kodin sisustamisesta.
Viisauksien välissä jaamme teille inspiroivia ja kiehtovia ideoita maailman puutarhanhoidosta.

Puutarhuri24.fi:hen liittyneitä ihmisiä yhdistää intohimo puutarhanhoitoa kohtaan, ilo kauneuden luomisesta ja sen vaalimisesta.

Liity Sinäkin meihin!