MAKSUTAVAT

Puutarhuri24.fi-verkkokaupassa voi maksaa seuraavien pankkien verkkopankkilinkkien kautta: NORDEA, DANSKE, POHJOLA, ALANDSBANKEN, HANDELSBANKEN, S-PANKKI, OMA SÄÄSTÖPANKKI SÄÄSTÖPANKKI, AKTIA, POP PANKKI, tai luottokortilla.
Maksun suoritus tapahtuu Puutarhuri24.fi-verkkokaupan ympäristön ulkopuolella palveluntarjoaja Maksekeskus AS:n turvallisessa ympäristössä. Puutarhuri24.fi-verkkokaupalla ei ole asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin pääsyä.

Verkkopankkien linkit
Nopeinta, helpointa ja turvallisinta on maksaa verkkokaupassa pankkilinkin kautta. Pankkilinkin kautta maksettaessa Asiakas suunnataan verkkokaupassa tilauksen laatimisen jälkeen Asiakkaan valitsemaan verkkopankkiin. Asiakkaalle näytetään esitäytetty maksumääräys, jossa on mainittuna maksettavaksi kuuluva summa. Vahvista maksu ja paina sitten nuppia ”Takaisin kauppiaan luokse”.
Pankkilinkillä tai luottokortilla maksettaessa Asiakkaan tiedot ovat turvallisesti suojatut, sillä tietoliikenneyhteys verkkokaupan ja pankkien välillä on salattu ja Puutarhuri24.fi-verkkokaupallakaan ei ole pääsyä näihin tietoihin.

Luottokortti
Puutarhuri24.fi hyväksyy Visa- (Verified by Visa) ja Mastercard- (Securecode) luottokortit. Luottokortilla maksaminen tapahtuu E-Commerce Payment Gatewayn kautta ja maksun suorittamiseksi Asiakkaan tulee kirjoittaa vain pankkikortin tiedot.

Tuotteista maksaminen.
Tilauksen laatimisen jälkeen Asiakas suunnataan automaattisesti E-Commerce Payment Gatewayn maksusivulle. Asiakkaan täydelliset korttitiedot jäävät E-Commerce-järjestelmään ja Puutarhuri24.fi:lle niitä ei toimiteta. Korttitietoja pyydettäessä käytetään SSL-salausta, MasterCard SecureCode ja Verified by Visa.

  1. Kirjoita nimesi, luottokorttisi numero, voimassaoloaika ja CVV (Card Verification Value).
  2. Toimenpiteen teon aikana Asiakkaalle näytetään kansainvälisen internet-ostojen salausjärjestelmän kautta henkilökohtainen tervehdysviesti ja Sinun tulee suorittamista varten antaa oma salasanasi. Jokaisen oston suorittamisen yhteydessä Asiakkaan tulee tarkastaa, onko hänen henkilökohtainen tervehdysviestinsä sama, jonka Asiakas kirjoitti. Jos tervehdysviesti on väärä, älä kirjoita salasanaasi!
  3. E-Commerce Payment Gateway -liittymä valtuuttaa toimenpiteen pankissa kyseisen kansainvälisen korttijärjestön (Visa tai MasterCard) kautta.
  4. Asiakkaalle näytetään vastaus maksun onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Sen jälkeen, kun Asiakas on vahvistanut maksun, Puutarhuri24.fi saa ilmoituksen maksun tapahtumisesta. Onnistumisen yhteydessä kyseinen summa varataan heti Asiakkaan luottokortilta ja Asiakkaan tilaus saapuu Puutarhuri24.fi:n järjestelmään ja sitä aletaan koota.
  5. Maksun suorittamisen jälkeen Asiakas suunnataan takaisin Puutarhuri24.fi-verkkokauppaan, jossa näytetään tiedot maksun vahvistuksesta.